d7aad7a4d795d796 d792d795d79cd7991 - עוגת תפוזים מיוחדת

עוגת תפוזים מיוחדת

DSCF1778 800x600 - עוגת תפוזים מיוחדת

מתכון נוסטלגי בן עשרות שנים שצץ לו במחברת של גולי חברה של פירגה.

מצרכים לעוגה:
2 תבניות אינגליש קייק משומנות
7 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
חבילה אבקת אינסטנט פודינג וניל
כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות
1/2 2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה:
מקציפים את הביצים שלמות עם כוס סוכר כ-3-4 דקות עד שממלא את הקערה
מוסיפים בזרם איטי את השמן ומערבלים במהירות הכי איטית.
ממשיכים להוסיף את המיץ , אבקת הפודינג והקמח לסירוגין,לאט לאט עד שהמרקם יוצא מאד גמיש ותפוח וממלא את כל הקערה.
אפיה בחום 175 כשעה
בודקים שהעוגות מוכנות
תהנו

30 תגובות על “עוגת תפוזים מיוחדת

  1. שבת שלום פירגה,
    אפשר להשתמש בקמח תופח כשר לפסח שנשאר לי?
    תודה מראש

    • רוחמה הי,
      לא בטוחה לגבי הקמח הזה לא מכירה איך הוא באפיה.
      יום עצמאות שמח

  2. בוקר טוב פירגה עכשיו הכנתי את העוגות והיתה לי רק תבנית אינגלישקייק אחת אז הכנתי גם בתבנית עגולה…מקווה שיצא טוב זה בתנור…

  3. העוגות הבחושות הן הכי קלות להכנה והכי טעימות. גם המצרכים זמינים בבית והפעם גם הערך הקלורי נראה סביר. ינוסה לחג הקרוב ואני גם אוסיף קליפת תפוז מגורדת להדגשת הטעם. :lol:

  4. בוקר טוב

    יש לי אריזת חסכון של אינסטינג פודינג.
    חבילה רגילה – כמה זה בכוס?

  5. לא מקציפים את החלבונים ואחר כך את החלמונים אבקש תשובה אני לא מקבלתמרשמים

    • לאה ערב טוב,
      בוודאי תקבלי בקרוב זו בעיה של גוגל ולא שלנו.

      במתכון הזה מקציפים ביצים שלמות כפי שכתוב.
      smile

  6. היי פירגה
    הכנתי את העוגה המדהימה הזו אך מה שחששתי ממנו -קרה :?
    אחרי ההקצפה המשכתי לערבל במהירות גבוהה וגובה העוגה לאחר האפיה ממש צנח :oops:
    חשוב להדגיש לכולן שצריך לערבב בתנועות עטיפה ולא מהר מידי…
    תודה על המתכון ושבת שלוםsmile

  7. הכנתי את העוגה המדהימה הזו .. לקח לחבורת בני טיפשעשרה 3 דקות לחסל אותה ולאמר לי בפה מלא שאני חייבת לללכת למסטר שף smile … פירגגה הקרדיט כולו שלך .. שנה טובה ותודה על המתכונים המנצחים שלך.

    • מיכל, בקר אור,תודה רבה.
      אני שמחה שאהבתם אותה ואני שמחה מאד שחזרת לשתף אותי ולפרגן.
      שנה נפלאה לכולכם והמשך טעים ביחד

  8. פירגה יקרה!

    עוגה מצוינת!! אמנם היו לי רק 5 ביצים וניסיתי בכל זאת,

    היה מעולה!

    תודה רבה לך על כל המאמץ שאת עושה לשתף את כולנו במתכונים כל כך מוצלחים!!

  9. הי פירגה , תודה על מתכונים נפלאים, הכנתי את העוגה עם 6 ביצים ובתבנית מרובעת 35*40 כדי שלא תצא גבוהה מידי , שאלתי – העוגה יצאה מאוד טעימה אבל נראה לי קצת יבשה ??
    מדוע זה יכול לקרות
    תודה לך אור

  10. הי, עכשיו הכנתי אותה לכבוד שבת.. ויצאה מעולה ..
    החלפתי קמח תופח בקמח רגיל + אב אפיה.. והכנתי את זה עם מיץ קלמנטינות ישר מהעץ..
    ממש טובה ולא מתוקה מידי .. נפלאה!
    אמא שלי מאוד אוהבת עוגת תפוז.. אז זה גם עבר את הביקורת שלה..!
    והכי חשוב וכמו תמיד… זה פשוט כ״כ להכנה..
    תודה רבה שאת מעשירה לי את המתכונים בכאלה שתמיד אחזור אליהן בלי חשש..
    שבת שלום smile

    • נורית,צהרים טובים.
      תודה רבה לך.
      הלוואי שתמיד יצליח ושתהנו .
      שבת שלום ומבורך smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *