d7aad7a4d795d797 d79ed7a7d795d7a8d79ed79c - קראמבל תפוחים בציפוי שטרוייזל אגוזים וחלבה

קראמבל תפוחים בציפוי שטרוייזל אגוזים וחלבה

d7aad7a4d795d797 d79ed7a7d795d7a8d79ed79c - קראמבל תפוחים בציפוי שטרוייזל אגוזים וחלבה

תפוחים מקורמלים בסילאן עם ניחוח קינמוני

בציפוי שטרוייזל פירורים קריספיים.

כדאי להשתמש בתפוחים מסוג "גרנד" כדי לשלב

מעט חמיצות בקינוח המתוק.

המצרכים וההכנה:
לבשל בסיר בינוני 8 תפוחי עץ קלופים חתוכים לרבעים
להוסיף לסיר 2 כפות סילאן+רבע כוס סוכר חום+כפית קינמון+כפית מיץ לימון או ליקר פירות
לבשל ולערבב מדי פעם . כשהתפוחים מזדגגים בסירופ ועדיים שומרים על צורתם הם מוכנים.

לסדר את התפוחים בכלים אישיים.

המצרכים וההכנה לשטרוייזל פירורים:

שמים בקערה:
80 גרם קוביות חמאה/מרגרינה קרה
1/2 כוס סוכר
1/2  כוס קמח תופח
1/2 כוס אגוזים שבורים גס
2 כפות פירורי חלבה
לשים בקצות האצבעות לפירורים
את הפירורים לזרות על התפוחים

לאפות בחום 175 עד הזהבה חומית של הפירורים
מגישים חם עם כדור גלידה וניל בדבדבנים.
תהנו

כנסו ליוטיוב ותכינו ביחד עם אבי שקדי את המעדן שלב אחרי שלב.

תהנו….

https://www.youtube.com/watch?v=wrMKlXjZoOQ&feature=youtu.be

9 תגובות על “קראמבל תפוחים בציפוי שטרוייזל אגוזים וחלבה

  1. שלום פירגה,
    אופים את זה בתבנית 1 גדולה כמו עוגה ?כתבת לסדר את התפוחים בכלים אישיים. לא הבנתי … :|

    • אופירה זה מתכון שעדיף להכין מנות אישיות.
      אם יש לך קוקוטים או כלים אישיים לאפיה עדיף להכין לכל אחד את המנה שלו.

      אם את מעדיפה להכין בתבנית למשל עגולה ? תחתכי קודם את התפוחים ולפי הכמות שיש לך תבחרי איזה גודל תבנית תתאים
      לדעתי את צריכה להכפיל כמויות ואז תוכלי להכין בתבנית מספר 24.

      הסדר הוא :
      1. לשמן את התבניות
      2. למלא בשכבה נאה של תפוחים אחרי הקירמול
      3. לכסות בשטרוייזל ובאגוזים
      4. לאפות רק עד שהשטרוייזל יזהיב ולא יותר.
      מגישים חם. אין בעיה להכין יום קודם ולחמם לפני ההגשה
      מכניסים לתנור שחומם מראש סוגרים את החימום ומשאירים שיתחמם.
      בבקשה. smile

      • אופירה,כנסי לקינוחים יש שם:
        מעדן פירות יבשים מקורמלים בציפוי שטרוייזל חלבה -רק תמירי את החמאה למרגרינה

        את יכולה להגיע ישר למתכון ולתמונה, אם תרשמי במנוע החיפוש את השם.
        בבקשה.

  2. סליחה על הבורות אבל אני לא יודעת מה זה מספר תבנית 24, 28.
    יש לי תבנית עגולה סטנדרטית או תבנית פיירקס מלבנית.

    • מודדים את הקוטר עם ס"מ ואז תדעי את גודל התבנית.
      אם לא, אז פשוט תכיני את התפוחים ולפי הכמות תחליטי על איזה תבנית ללכת.

  3. שלום פירגה. אני רוצה להכין את המתכון עם תפוחים רגילים (מזן פינק ליידי, מאחר ויש לי הרבה במקרר). זה מתאים או שיש לך רעין לקינוח אחר שיחסל לי את התפוחים? תודה!

  4. בוקר טוב
    האם ניתן להוסיף תותים ופירות יער קפואים והאם גם אותם צריך לבשל

    • לא מכירה ריבות פירות יער .
      פחות מתעסקת עם ריבות ומה שיש באתר זה של אמא ואחותי, ואז עדיף להיצמד למתכונים. smile smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *